Netfæjst 2009 - Nu med temadage og velkomstdrinks!

by Kazz — on  , 

cover-image

Ja så skete det endelig, den officielle invitation til årets netfæjst, legemliggørelsen af bedre-sent-end-aldrig konceptet er ude! Undertegnede er ikke meget for at gisne om ugen der skal til at gå, men man vist roligt sige at den nok bliver den vildeste nogensinde.

Der vil være et sandt festfyrværkeri af aktiviteter som f.eks mandags-ølkroket, kannibal-tirsdag (tag en ven med!) og den årlige juli-frokost løber af stablen fredag. Desuden vil der også blive budt på ''Gourmet Grill Smackdown'' i Spandet om onsdagen v/ Thumez, som i sin(e) fine post(s) gør opmærksom på, at det fra nu af er en tradition!

Der vil igen i år være luksuriøse udendørs faciliter som badebassin, trampolin, bænkarrangement og bålplads. Ja det skorter ikke på de gode sager når først Casa de Sørensen ruller den røde løber ud! Der er faktisk kun to regler: 1) Vær ordenlig ved hunden 2) You break, you buy!

Selvom man i følge N00b-Tyrolers countdown kan få det indtryk at festen starter fredag ved midnat, er det nok resultatet af en mindre hjerne-nedsmeltning. Lørdag ved middagstid er den korrekte starttid. Ellers er der vist ikke mere at sige end - Lets get it on!!

//Kazz

P.S. Hvis jeres mus er trådløs, og i har en ekstra med ledning, så tag den med!!

Comments