Netfæjst 2012 - Nu med gæster og som altid: Bedre end sidste år!

by Kazz — on  , 

cover-image

Så skete det endelig! Efter den seneste tids forspørgsler angående årets Netfæjst og om den overhovedet blev afviklet, kan jeg hermed mane alle rygter i jorden og afsløre at, ja, Netfæjsten sker! Denne happening og - lad os bare være reele - svært populære festivitas genopstår på sin vante og i den grad centrale beliggenhed i det sønderjyske højland (27,3m o.h.o. jvf. Kort og Matrikelstyrelsen).

Igen ser vi frem til en uge med de folkekære aktiviteter som har formået at samle mennesker fra hele det ganske danske land i alle disse år. Der tales naturligvis om Mandags-ølkroket, El Grandos del Grillos v/ Thumez om onsdagen og Juli-frokost er at finde på sin vante fredagsplads.

I en salig brandert og i forbindelse med en byfest i en nærtliggende stad, er undertegnede muligvis kommet til at afsløre Netfæjstens eksistens for nogle ligesindede festaber. Især afsnittet om ølkroket frembagte jubelråb og klapsalver i mængden. Det kan derfor ikke udelukkes at der dukker nogle forstærkninger op til netop denne begivenhed. Men jeg ser det dog ikke som en hindring for morskaben, tværtimod, det giver vel bare flere og muligvis større hold.

Grundet en sammenkomst af familiære forbindelser er startskuddet til Netfæjsten flyttet til søndag d. 22 juli. Tidspunktet er sat til kl. 13. Eventuelle ændringer vil blive vist på Lgn.dk.

Hilsen og håndkantsslag!

//Kazz

Comments